Over ons

De oprichters van SKILSS, hebben jarenlange ervaring in verschillende gebieden binnen de bescherming van de supply chain. Door de jaren heen viel ons met name op dat er zoveel goede initiatieven, onderzoeken en beveiligingsmaatregelen zijn, maar dat er niet één centraal punt is waar alles samenkomt. Daarnaast merkten we dat politieke belangen  vaak de overhand hebben op het praktische aspect.  

Daarom is SKILSS opgericht, een stichting zonder winstoogmerk. Ons doel is alle expertise, ervaring en vaardigheden samen te brengen op 1 punt om gezamenlijk een veilige en weerbare logistieke keten te creëren.

 

Jan Otten

Jan is een innovator in veiligheid die continu de samenwerking stimuleert tussen bedrijven, wetenschappers en overheden. 

Eric Bervoets

Eric is als gepromoveerd criminoloog en bestuurskundige een bruggenbouwer tussen de wereld van de praktijk en de wetenschap.

Onze kernwaarden zijn betrokken, vakkundig, pro-actief, complementair, innovatief en transparant. We willen nadrukkelijk pragmatisch en to-the-point zijn om de kloof met de praktijk te dichten: niet politiek gedreven, maar praktisch en vasthoudend aan onze kernwaarden.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons en we zorgen ervoor dat u in contact komt met de juiste partner.